Om oss

Om Maling & Flis AS

Maling & Flis AS holder til i Tromsø og har håndverkere med lang og bred erfaring innen flere fagområder, både malerfaget, tømrerfaget og våtrom. Vårt team på oppussing av bad involverer en rekke fagområder. Alt fra rørleggere og flisleggere, til snekkere, elektrikere og malere. I tillegg er det en dedikert prosjektleder som koordinerer og sikrer god fremdrift i oppussingsprosjektet.

Våre håndverkere har lang og solid erfaring med oppussing av bad. Vi vet hvordan et bad skal totalrenoveres for å tåle vann, fuktighet og andre belastninger gjennom 20–30 års bruk.

Hos oss får du alltid god våtromsdokumentasjon med bilder, og 12 års tetthetsgaranti. Det er viktig for verdien på din bolig.

Vi utfører flislegging, maling, utskiftning av vinduer og dører, samt montering av innredning. Vi kan tilpasse interiørløsninger etter kunders behov og ønsker, og kan gjenspeile eiers personlighet og smak.

Kunder som ønsker råd om innvendig ferdigstillelse, fargevalg eller en funksjonell planløsning, er velkommen til å benytte seg av våre rådgivningstjenester.

Vi bruker for det meste høykvalitets porcellanato-fliser fra NorFloor, som er en fast leverandør av byggevarer for Maling & Flis.

God organisering og lang erfaring gjør at vi trygt kan tilby deg fast pris og garantert ferdigstillelsestidspunkt. Normalt bruker vi 4–6 uker på totalrenovering av et bad.
Med Maling og Flis slipper du dermed å bekymre deg for både forsinkede bestillinger og uforutsette utgifter, og kan føle deg trygg på at du får godt levert arbeid til avtalt tid og pris.

Global Recognition Award 2023

Maling & Flis AS vant Global Recognition Award for 2023 og er meget stolte over dette. Vi jobber hardt for å alltid være den beste i vår bransje!

Samarbeid med flere bransjer

Våre samarbeidspartnere

Maling & Flis AS har samarbeid med aktører fra flere bransjer. Vi har blant annet samarbeid med interiørdesignere, elektroinstallatører og VVS-installatører. Vi i Maling & Flis mener at et godt samarbeid med aktører i andre bransjer gir et flott sluttresultat når ferdig prosjekt leveres til våre kunder.

Vi har også en fast leverandør av byggevarer til våre prosjekter, NorFloor.

Kvalitet i alle ledd

Ansatte og samarbeidspartnere

Daglig leder Maling & Flis AS

Marek Krasiński

Marek er daglig leder i Maling & Flis AS. Hans hovedfokus er at alle kunder skal bli 100% fornøyd med arbeidet Maling & Flis utfører. Han har lang og bred erfaring innen malerfaget, tømrerfaget og våtrom.

Takket være Mareks kompetanse og erfaring kan Maling & Flis gi våre kunder 100% fornøydgaranti.

Maling & Flis AS står klare til å hjelpe deg med å realisere dine boligdrømmer!

Interiørdesignere

G Interior

Maling & Flis AS har et fantastisk samarbeid med G Interior, som består av to meget hyggelige og profesjonelle interiørdesignere. Deres fokus ligger på økonomiske interiørløsninger for hjemmet og bedrifter som ikke går på bekostning av design.

Takket være vårt samarbeid med G Interior kan vi levere ferdige prosjekter i topp kvalitet i både håndverk og design.

Rørlegger

Poseidon VVS AS

For å levere et baderom i topp kvalitet, er det svært viktig å benytte profesjonelle aktører. Maling & Flis har hatt et svært godt samarbeid med Poseidon VVS AS i mange år og sammen leverer vi ferdige baderom i topp kvalitet og klar til bruk.

Poseidon VVS har fokus på effektivt, men grundig arbeid, slik at kunder får ferdige VVS-løsninger i topp kvalitet.

Elektroinstallatør

Karlsens Elektro AS

Takket være vårt gode samarbeid med Karlsens Elektro AS kan vi levere ferdige prosjekter med ferdig installert strøm, slik at ditt nye bad er klar til bruk.

Karlsens Elektro AS har fokus på hurtighet, kvalitet og service, og med sitt gode humør og kunnskaper, blir jobben gjort raskt og effektivt med den kvaliteten som forventes av en fagmann.

Hva kan du forvente av Maling & Flis?

Jobber utført i topp-kvalitet!

Fagkunnskap

Kundeservice, kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, og vi har alle nødvendige godkjenninger.

Kundeservice

Vi skal gjøre vårt ytterste for at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Kvalitet

Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd.

Kommunikasjon

Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien. Vi ønsker at kunden skal være trygg på kvaliteten vi tilbyr.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle