Våre tjenester

Baderom

Baderom

Badet er et av de viktigste rommene i boligen din, og må bygges ut ifra strenge lover og regler. Rommet skal fungere døgnet rundt, og er samtidig kanskje det dyreste rommet du investerer i. Maling & Flis AS har ekspertisen som trengs i ditt tilfelle.

Det kan bli en dyr opplevelse å velge en useriøs aktør for oppussing og bygging av bad. Som godkjent våtromsbedrift kan du være sikker på at vi er rett firma til jobben. Vårt team består av ansatte som har lang erfaring og god kompetanse innen alle fagområder innen baderom.

Forskjellen på å bygge nytt bad og pusse opp et gammelt er ganske stor. Når du pusser opp byttes gjerne det gamle materialet ut med nytt. Det betyr at mye av grunnarbeidet (rørlegger, vanntilførsel, avløp, elektrisitet) allerede er gjort. Med et nytt bad må derimot alt dette gjøres fra bunnen av, som betyr at et nytt bad er mer komplisert å bygge enn å renovere et gammelt bad.

Uansett om det er oppussing av et gammelt bad, eller bygging av et nytt, står vi klare til å hjelpe deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle